Tento týden jsem přidal a zprovoznil pro čtenáře možnost přidávat komentáře. Budete-li mít chuť a zájem vstoupit do diskuze, budu rád za Vaše komentáře k příspěvkům, blogu i videím. Vložené komentáře a formulář pro vložení nových komentářů naleznete na konci každého příspěvku (hned pod tlačítky pro sdílení na sociálních sítích).

Komentáře můžete snadno a rychle vkládat třemi způsoby:

  • Facebook komentáře – pro vložení komentáře stačí být přihlášen ke svému Facebook účtu. Případně budete k přihlášení vyzvání před odesláním komentáře.
  • Google+ komentáře – platí to stejné, co pro Facebook. Pro vložení komentáře stačí být přihlášen ke svému Google+ účtu. Případně budete k přihlášení vyzvání před odesláním komentáře.
  • Klasické WordPress komentáře – je potřeba vyplnit jméno/nick a email.

Použití pluginu pro vkládání komentářů si vyžádalo drobné změny v našich zásadách ochrany soukromí. Do zásad byly přidány třetí strany (pluginy) umožňující pohodlné komentování jen za pomocí Facebook nebo Google+ účtu. Původní zásady ochrany soukromí naleznete zde.

Plugin není v českém jazyce, takže ještě mě zbývá ho přeložit, ale věřím že většinu čtenářů pár slov v angličtině neodradí.

Doufám, že se Vám nová funkčnost blogu bude líbit.

 

Autor Mars
Uveřejněno
Rubriky Novinky
Zobrazení 617

Readers comments

Komentáře

Bez Komentářů

Zanechat Reakci

iRacing

Nejnovější příspěvky

Twitter

Could not authenticate you.