Pro změnu jsem zase závodil se starší závodní technikou. Tentokrát s vozem Nissan Skyline GTR (BNR32), kterému se také říká „Godzilla“. Přezdívku získal díky své dominanci v závodní kategorii A. Na Skyline jsem byl moc zvědavý a nebyl jsem zklamán. Výkonu má na rozdávání a ujede téměř všemu. Uřídit ho ale není zrovna nejjednodušší úkol, podobně jako Caterham Seven 620 R.



Opět to byl nádherný závod, ve kterém jsem se nenudil. Přece jen je většina hráčů zvyklá jezdit s vozy kategorie GT3, případně LMP1 a podobně. Kde některé krizové situace může pomoct zachránit moderní technika v podobě asistenčních systémů. Určitě je zajímavé sledovat jak se s těmito staršími vozy popereme. O smyky a havárie nebude nouze.


Technické parametry:

Motor:2.0L R4
Výkon:310k
Váha:602kg
Maximální rychlost:249km/h
Zrychlení:2.8s

Long Beach Street Circuit

Tentokrát se stalo neuvěřitelné skutečným. Vyhrál jsem kvalifikaci a startoval z prvního místa. No a jak už tak bývá, tak po první zatáčce a velké hromadné nehodě jsem se posunul na pátou příčku a měl jsem co dohánět. Zároveň se už všichni trošku vžili do svých aut a já možná udělal chybu, že jsem si nastavil maximální tlak turba. Z auta jsem vydoloval i toho posledního koníka a na rovinkách se mnou nikdo nedokázal držet krok, ale něco jiného to bylo v zatáčkách. Ze začátku bylo auto nedotáčivé a ve chvíli kdy zabralo turbo zase přetáčivé. Celkově bylo složité s vozem řešit krizové situace. Pro příště bych nechal tlak turba na standardních hodnotách.

V závěru na mě blikala kontrolka s nedostatkem paliva a musel jsem trošku zpomalit, abych dojel do cíle. Toho využil jeden z protivníků a předjel mě, čímž jsem přišel o krásné třetí místo a skončil až jako čtvrtý. Trochu mě mrzelo, že jsem se nechal zviklat blikající kontrolkou, protože paliva bylo dost na to, abych si zvládl udržet třetí pozici.

 

Nissan Skyline GTR (BNR32) na okruhu Long Beach Street Circuit:

 

Autor Mars
Uveřejněno
Zobrazení 1129

Readers comments

Komentáře

Bez Komentářů

Zanechat Reakci

iRacing

Nejnovější příspěvky

Twitter

Could not authenticate you.